Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

14. октобар 2016.

ОКТОБАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су Мирјана Павловић из Банатског Брестовца, Јелена Петровић из Јабуке, Снежана Маринковић из Рашке, Нинослава Манић из Пирота, Небојша Михаљица из Зрењанина, Маја Јевремов из Ковина, Мирјана Радојковић из Смедаревске Паланке, Марија Тот Жарковић са Новог Београда, Миладин Марковић из Ваљева, Милица Прокић из Сопота, Данијел Никизић из Бруса, Зорица Тошић из Пирота, Марија Новаковић из Јагодине и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.кцкњизара.рс и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Октобарске поклоне извукла је Јасминка Петровић, ауторка „Креативног центра".
Као и сваког месеца, наградили смо и чланове клуба књижаре „Креативни центар", а овог месеца о добитницима је одлучио јунак "Креативног центра" - Радознали меда.Награђени чланови Клуба књижаре су: Марија Гашпаровић, Весна Драгићевић, Ђурђа Ракић, Мирна Стевановић, Светлана Колић Машић, Јана Штрбачки, Владана Лазароски, Вера Десимировић, Тамара Милатовић, Виолета Ристић, Лука Јован Васић, Ива Калаба и Јелена Латинкић! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у новембру један од 13 поклона!    

20. септембар 2016.

СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број!

Ovog meseca knjigu na poklon dobili su Kristina Antić iz Beograda, Mirjana Milošević sa Novog Beograda, Tatjana Radin iz Novog Sada, Sandra Sanalan iz Resavice, Brankica Durlić Janković iz Rudne Glave, Jelena Vratonjić iz Ivanjice, Dragana Denić iz Niša, Galina Rajda iz Bačke Palanka i pokazali da će 13 biti njihov srećan broj! Kupujte i dalje putem naše internet stranice www.kcknjizara.rs i očekujte i u oktobru jedan od 13 poklona! Septembarske poklone izvukla je Marija Knežević, računovođa u „Kreativnom centru".

 

Kao i svakog meseca, knjigu na poklon dobili su i članovi kluba knjižare „Kreativnog centra": Bojana Bajić, Vanja Tadić, Biljana Šipetić, Tea Cupović, Aleksandar Mandić, Stefan Ranković, Marina Trbić , Marina Prodanović, Violeta Ristić, Ivana Paunović, Jana Trebaljevac, Nenad Dodoš, Branka Kekez i pokazali da će 13 biti i njihov srećan broj! Kupujte i dalje u Klubu knjižari „Kreativni centar" (TC „Eurocentar", I sprat, Makedonska 30 / Dečanska 5, Beograd) i očekujte i u oktobru jedan od 13 poklona! Septembarske poklone izvukla je Isidora Juzbašić iz Kluba knjižare „Kreativni centar".

15. август 2016.

АВГУСТ: 13 је твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Весна Јанков из Вршца, Мина Ћирић из Београда, Маја Милошевић-Јовановић из Врања, Гордана Павков из Новог Сада, Бојана Филиповић из Борче, Вишња Симић из Шапца, Срђа Благојевић из Новог Београда, Маријана Спасић из Лазаревца, Зоран Толовић из Великих Црљена, Ивана Шикања из Бачке Тополе, Александра Живић из Кикинде, Весна Савић из Крушевца и Александар Ђуричић из Београда, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне извукао је Дејан Беговић, извршни директор у "Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Никола Котаренов, Јасмина Јовић, Бојана Чупић, Бојана Бајић, Славица Зечевић, Милица Јанковић, Ана Мошоринац, Катарина Крнетић, Естела Гаковић Ранисављевић, Бранка Калезић, Никола Пузић, Роберт Мрђа и Татјана Јеремић, и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне у књижари извукла је Ивана Сретеновић, из Клуба књижаре „Креативни центар".

Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и у Клубу књижари "Креативни центар" и улазите у конкуренцију за освајање септембарских награда!     

14. јул 2016.

ЈУЛ: 13 је твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Марија Јемуовић из Београда, Ивица Трајковић из Неготина, Ивана Живковић из Београда, Јасмина Дамњановић из Осечине, Сенка Шпика из Кикинде, Весна Вељковић из Панчева, Дубравка Станковић из Трговишта, Радмила Лазаревић из Београда, Александра Стевановић из Београда, Марија Борчић из Београда, Мирослав Стојановић из Врања, Памела Аманда Јовановић из Београда, Олга Вељашевић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона!Јулске поклоне извукла је Душанка Лазаревић, шеф рачуноводства у "Креативном центру".    

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Александар Гајицки, Јелена Ћаласан, Бојана Ђокић, Марта Марковић, Михаило Поповић, Марија Стојаковић, Милева Зотовић, Марија Дамјановић, Цамовић Триво Мика, Душанка Стојичић, Ана Стојановић, Јелена Милосављевић, Олга Јекић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у августу један од 13 поклона! Јулске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра"   .

Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и у Клубу књижари "Креативни центар" и улазите у конкуренцију за освајање августовских награда! 

15. јун 2016.

ЛЕТЊА АКЦИЈА – Моје три књиге за ЛЕТО

ЛЕТЊА АКЦИЈА - "Моје три књиге за ЛЕТО"У периоду од 15. јуна до 15. августа у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду, као и на нашем сајту  http://www.kcknjizara.rs/akcije, очекују вас интересантни комплети књига за различите узрасте с попустом и до 45%!

13. јун 2016.

ЈУН: 13 је твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ружица Јешић из Инђије, Теа Живковић из Атине, Ана Маринковић из Београда, Рада Радојевић из Ужица, Милица Наумовић из Београда, Јелена Кенда из Београда, Невенка Николић из Младеновца, Братислав Нишавић из Београда, Ана Младеновић из Београда, Ирина Пањевац из Београда, Марина Миловић из Ивањице, Стефана Мишовић из Новог Сада и Јована Николић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне извукао је Душан Павлић,ликовни уредник у "Креативном центру" .

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Маша Младеновић, Јелена Ристић, Сузана Мерковић, Анка Димитров, Јелена Анђеловски, Марија Бошковић. Ива Калаба, Катарина Цуканић, Стефана Максимовић, Маја Нововић, Лазар Рашета, Драгана Митић, Људмила Џокић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне у књижари извукла је Јована Стошић, уредница сајта „Креативног центра“.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
13 је твој срећан број - годишње извлачење
ДЕЦЕМБАР: 13 је твој срећан број
НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 поклона за празнике

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close