Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. фебруар 2017.

ФЕБРУАР: 13 је твој срећан број

ФЕБРУАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Мира Јовановић из Краљева, Ива Петковић из Београда, Ана Рашета из Земуна, Радмила Митрановић из Београда, Војислава Пешић из Београда, Биљана Веселиновић из Алексинца, Јасмина Вујовић из Београда, Марина Митровић из Београда, Марија Милутиновић из Ваљева, Наташа Дражић из Београда, Љиљана Пиварски Кнежевић из Бачке Паланке, Дарија Перишић из Сомбора и Сандра Крсенковић из Ужица и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Гога Мајхснер, Петра Јосиповић, Лука Јосиповић, Мила Хелета, Вук Бокан, Бранка Пекић, Наташа Тодоровић, Серена Лањи, Теа Константиновић, Андреј Видић, Јулија Николић, Гвозден Стретеновић, Ивона Томићи показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у марту један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукла је Сања Кнежевић из Клуба књижаре.

13. јануар 2017.

ЈАНУАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Милица Љубеновић из Београда, Предшколска установа Дуга из Новог Сада, Јована Васиљевић из Земуна, Весна Вучковић из Београда, Александра Рашета из Новог Сада, Александра Евангелиста Павловић из Врања, Андријана Ћирић из Ниша, Дајана Вукић из Новог Сада,  Владимир Дукић из Новог Сада, Ана Стојановски из Београда, Данијела Пољовка Боцка из Селенче, Радмило Филиповић из Београда,Срђана Јањић из Инђијеи показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Јануарске поклоне извукао је Небојша Митић, технички уредник у „Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Душан Радовановић, Ива Гојков, Горана Калаба, Хана Слијепчевић, Биљана Мирчић, Марија Ћорлука Мијовић, Андреја Јовичић, Димитрије Хелета, Ивана Поповић, Зорица Зазић, Маријана Поповић, Лена Живковић, Димитрије Магделинић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! За извлачење јануарских добитника био је задужен Мишко Пишко J 

14. децембар 2016.

13 ће бити твој срећан број: ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ

Као и сваке године, извукли смо и годишње добитнике - сви они који су током 2016. године куповали преко нашег сајта и у књижари, а нису извучени у неком од месечних извлачења учествовали су у годишњем конкурсу! Честитамо свим добитницима - купујте и даље преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs , као и у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду и учествујте у нашој наградној игри и у 2017. години!    

Ауторка "Креативног центра" Виолета Бабић извукла је годишње добитнике са сајта.Књиге су добили: Небојша Варница из Пожеге, Ксенија Јокић из Београда, Милица Стасић из Врњаца, Јелица Рајковић из Сурдулице, Јелена Вељковић-Мекић из Пирота, Маша Полило из Београда, Јелена Радић из Београда, Ана Тошић из Врњачке Бање, Јана Ђокић из Горњег Матејевца, Нада Рутоњски из Новог Сада, Славица Матејевић из Чачка, Марија Бурсаћ из Београда, Љубица Малић из Београда.

Алесандар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје за Београд извукао је годишње добитнике из књижаре.Књиге су добили: Весна Живковић, Андрија Васић, Сандра Микић, Миланка Димитријевић, Ана Стојановић, Тања Методијевић, Миљана Гигић, Владица Весковић, Братислава Недељковић, Јелена Симић, Марта Марковић, Димитрије Хелета, Рушпић Тамара.    

14. децембар 2016.

ДЕЦЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број

Тринаесторо купаца који су током децембра месеца купили преко сајта wws.kcknjizara.rs и у Клубу књижари "Креативни центар" добиће на поклон књигу!     

Славица Марковић, главна уредница "Креативног центра" извукла је децембарске добитнике са сајта.

Књиге су добили: Милица Брацић из Новог Сада, Јелена Ћирјаковић из Београда, Јелена Мирковић из Лазаревца, Милица Ивановић из Београда, Ана Ђорђевић из Брестовачке Бање, Снежана Пуповац из Новог Сада, Марија Симић из Београда, Јелена Лекић из Јагодине, Соња Добросављевић из Руме, Милица Мијајловић из Новог Сада, Емили Богосављевић из Београда, Александар Зеленовић из Београда, Ана Стојсављевић из Земуна.

Ивана Сретеновић из Клуба књижаре извукла је децембарске добитнике из књижаре.Књиге су добили:Ксенија Терзовић Ђорђевић, Сања Куњадић, Бранка Ковачевић, Бранко Исаковић, Драгана Миленковић, Миљана Гигић, Ленка Животић, Наташа Царан, Мирјана Пајевић, Дубравка Вујиновић, Јелена Јанић, Ивана Стаменковић. Борис Милошевић.       

14. новембар 2016.

НОВЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!

НОВЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!


Овог месеца књигу на поклон добили су: Наташа Прича из Београда, Драгана Јовић из Београда, Зорица Жужић из Суботице, Марија Грујућ из Београда, Марија Ранисав из Земуна, Радмила Радосављевић из Младеновца, Ирена Флего Марић са Новог Београда, Јелена Савић из Ваљева, Јелена Божовић из Крушевца, Драган Пешић из Неготина, Жанин Делач из Новог Сада, Ема Штеванов из Чоке, Оливера Павловић из Новог Сада и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у децембру један од 13 поклона! Новембарске поклоне извукла је Невена Кувељић, која је током новембра на пракси у „Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Бранка Змијанац, Драгана Симовић, Биљана Радојичић, Милена Станковић, Јелена Милојковић, Александар Гајицки, Јана Лађевић, Гордана Петковић Вељковић, Зорислава Пајовић, Драгана Миленковић, Мирјана Лекић, Радмила Жугић Вулевић, Миљана Гигић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у децембру један од 13 поклона! Новембарске поклоне извукли смо уз помоћ Ане Лукић, једне од омиљених јунакиња „Креативног центра" о којој је написан серијал „Шта све Ана зна".        

09. новембар 2016.

Нерадни дан - петак 11.11. 2016.

У петак, 11. новембра 2016, Клуб књижара „Креативни центар" неће радити због обележавања државног празника - Дана примирја у Првом светском рату.

Што се тиче наручивања књига преко интернета, све наруџбине које стигну до четвртка, 10. новембра, у 12 h биће послате редовним путем, док ће све остале наруџбине које пристигну после тога бити предате курирској служби првог следећег радног дана- у понедељак, 14. новембра.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
МАЈ: 13 je твој срећан број!
АПРИЛ: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close