Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

02. април 2012.

Поклон свим библиотекама

Поводом Међународног дана књиге, 2. априла, и Светског дана књиге и ауторских права, 23. априла, Креативни центар свим библиотекама у Србији и Републици Српској послао је на поклон књигу познатог италијанског писца за децу Ђанија Родарија.

Поред тога, библиотекама нудимо могућност да на све књиге које наручите током априла добијете посебан попуст од 30% који важи за сва наша издања. Књиге можете наручити на следеће начине:

 - за град Београд: телефоном на (011) 2440 659 или мејлом на andrijana.stojanovic@kreativnicentar.rs

- за Војводину: телефоном на (011) 2400 333 или мејлом на jelena.markovic@kreativnicentar.rs

- за централну Србију и КиМ: телефоном на (011) 3820 483 или мејлом на dragan.nikolic@kreativnicentar.rs

23. март 2012.

Креативни центар поклонио Отвореној библиотеци десет романа

Креативни центар поклонио је Отвореној библиотеци у Београду десет романа за децу из едиције "Свет је један". Отворена библиотека у Београду пројекат је Goethe-Гериле, покренут 2011. године да би се Београђанима понудио "другачији укус света". Током зиме та библиотека налазила се на Академском платоу испред Филозофског факултета, а с првим лепим данима враћена је у Кнез Михаилову улицу, испред Goethe-Института.

Отворена библиотека подразумева постављање полица с књигама у јавни простор и слободно размењивање књига. Чланске карте, рокови и регистрације не постоје, па је основни принцип коришћења узајамност. Корисници могу слободно позајмљивати књиге, могу своје књиге поклањати библиотеци или их замењивати за неке друге. Пројекат је потпуно отворен за све оне који желе да допринесу Отвореној библиотеци јер она припада свим својим корисницима и Београду. Она је огледало наше бриге о њој, слика колективне свести грађана.

13. март 2012.

Креативни центар у Болоњи

Креативни центар учествоваће једанаести пут на 49. међународном сајму књига за децу у Болоњи, који се ове године одржава од 19. до 22. марта.

На овом највећем и најважнијем сајму књига за децу концентрисана је целокупна светска издавачка продукција. Болоњски сајам окупља издаваче књига, ауторе, илустраторе, књижевне агенте, телевизијске и филмске продуценте, дистрибутере, штампаре, књижаре и библиотекаре.

Креативни центар једина је издавачка кућа из Србије која самостално наступа на овом великом сајму и већ годинама прати све што се на њему догађа. Креативни центар има сопствени штанд који ће, као и ранијих година, представљати место за размењивање искустава и утисака с многобројним издавачима, као и за приказивање новина у сопственој продукцији. Велики број страних издавача показао је интересовање за издања Креативног центра, што је још један разлог за његово поновно учешће на Сајму књига у Болоњи. Досад је преко 60 наших издања преведено на многе језике и објављено у више од тридесет земаља широм света, где су наишла на одличан пријем код читалаца.

У последњих неколико година у први план избија и наслов "Књига за сваку девојчицу" Виолете Бабић, за коју су права продата у тринаест  земаља (Вијетнам, Колумбија,Тајланд, Русија...). Књига је доживела велики успех у Чешкој, Словачкој и Литванији, а у Словенији је у продаји треће издање. У тим земљама први тираж продат је за мање од три месеца.

02. март 2012.

Претплата на нове књиге из едиције Цица кројачица

До 2. априла путем нашег сајта можете у претплати да купите нова издања из едиције Цица кројачица. Изаберите два од четири понуђена наслова и остварићете попуст од 30%, а на поклон ћете добити торбу.

Ова понуда важи искључиво за купце који плаћају кредитним картицама. Књиге ће бити испоручене поштом пре него што оне стигну у књижаре.

12. децембар 2011.

Испорука наших књига у све земље света

Од данас на нашем сајту www.kcknjizara.rs можете куповати издања Креативног центра и ако живите у иностранству, а књиге можемо да испоручимо у све земље света! Испорука се врши путем међународне експрес поште по врло приступачним ценама! За више информација посетите страницу http://www.kcknjizara.rs/pomoc.

Ако имате неког у иностранству, можда ће му ова новост бити корисна. Обрадујте своју родбину и пријатеље!

25. новембар 2011.

Креативни центар на сајму у Нишу

Креативни центар наступиће на 48. нишком сајму књига и графике, који се одржава од 28. новембра до 5. децембра 2011. године у Спортској хали Чаир.

Поред редовног сајамског попуста од 20% на сва издања, љубитељи књига Креативног центра моћи ће да купе поједине наслове и с попустом до 50%.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close