Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Пакет за распуст за другаке - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

Вежбам на распусту и забављам се 2
Уз ову радну свеску дете ће моћи за време распуста да увежбава школско градиво на забаван начин. Задаци су подстицајни и усклађени с градивом другог разреда. Теме задатака су повезане с градивом српског језика, математике и Света око нас. За сваки дан распуста предвиђена је по једна активност. Одлично решење за креативно коришћење дететовог слободног времена на распусту! ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ДРУГАКЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ДРУГАКЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 987 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
Замисли живот без струје
Шта год да радимо - зависимо од струје. Она нам омогућава грејање, осветљење, превоз и забаву. Струја је одувек постојала, али смо тек у последњих двестотинак година научили како да је искористимо. Сазнај шта струја чини за нас и како смо у прошлости успевали да живимо без ње. ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ДРУГАКЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ДРУГАКЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 987 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
Прво летовање једног мачка
Мачак Мићко, кућни љубимац породице Петровић, управо се спрема да крене на своје прво летовање. Њему се заправо не иде од куће, али овог пута комшиница Вера не може да га чува и он прилично невољно пристаје да крене са својом породицом. Ипак, овај пут ће му донети бројне и узбудљиве авантуре, које ће учинити прво летовање незаборавним… ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ДРУГАКЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ДРУГАКЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 987 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
МАЈ: 13 je твој срећан број!
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close