Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Пакет за распуст за трећаке - одабери 3 од 3

Означите поља испред књига које желите

Вежбам на распусту и забављам се 3
Уз ову радну свеску дете ће моћи за време распуста да увежбава школско градиво на забаван начин. Задаци су подстицајни и усклађени с градивом трећег разреда. Теме задатака су повезане с градивом српског језика, математике и Света око нас. За сваки дан распуста предвиђена је по једна активност. Одлично решење за креативно коришћење дететовог слободног времена на распусту! ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ТРЕЋАКЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ТРЕЋАКЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 934 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
Лизалица из Уагадугуа
Kатјини родитељи су разведени већ неколико година и њена мама се одселила далеко, у Африку. Kатји се не допада то што на летовање са њом и татом иде и татина нова девојка, јер сања да јој родитељи опет буду заједно... Ни татиној девојци, која с њима иде у летњиковац, неће бити баш лако... ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ТРЕЋАКЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ТРЕЋАКЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 934 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
Приче из џунгле
Ове приче говоре о необичним животињама које живе у џунглама на северу Аргентине и њиховом пријатељству с човеком. У тим далеким и нама непознатим крајевима џиновска корњача брине за болесног пријатеља, смешни папагај страда због своје брбљивости, коралне змије имају дивне балске хаљине, фламинзи носе необичне доколенице, а храбри кајмани бране своју реку. Пожртвованост, верност и захвалност красе пријатељство између људи и ових несвакидашњих јунака, који су упорни и храбри, увек штите слабије од себе, награђују и цене рад, а кажњавају лењост и завист. ОВА КЊИГА ЈЕ ДЕО ЛЕТЊЕГ КОМПЛЕТА ЗА ТРЕЋАКЕ У ОКВИРУ КОГА ТРИ ОДЛИЧНЕ КЊИГЕ ЗА ТРЕЋАКЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ ЗА 934 ДИНАРА У ОДЕЉКУ АКЦИЈЕ. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
МАЈ: 13 je твој срећан број!
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close