Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Мој град
Ово је диван пакет који садржи много тога занимљивог за малишане. Најпре, ту је сликовница са сценама из живота у граду (школа, посластичарница, парк итд.) и са задацима које треба решити уз помоћ велике мапе града. Уз мапу града, која се расклапа, добићете и шест картонских фигурица с којима дете може да се игра. Читајте сликовницу, пронађите задате појмове и играјте се картонским фигурицама! 
Суперџиновска бојанка СЕЛО
Суперџиновска бојанка необичног формата, дужине метар и по, може се ставити на под или на сто како би дете у друштву другара или с члановима породице могло да боји цртеже. Испресавијану бојанку дете може да боји, страну по страну, и кад није код куће, на пример, док путује (у колима, возу, авиону итд), у парку или на плажи. Kада обоји све цртеже, раширена бојанка постаће занимљив постер. 
Страшна прича
Kада ти у кућу или дворац долети страшан змај, и када ни твој отац краљ ни твоја мајка краљица не знају како да га се ослободе, на тебе је ред да решиш проблем! Ову узбудљиву причу из пера Ане Ђокић на духовит и маштовит начин илустровао је Душан Павлић. 
Београд за децу
Београд није ни највећи, ни најстарији, ни најлепши град на свету, али неки кажу да је један од највеселијих. Има бар милион оних који ће се похвалити тиме да су Београђани – било да су у њему рођени, било да у њему бораве дуже или краће време. Оно по чему се Београд разликује од других градова и по чему је посебан открићеш тек када га упознаш. Можеш га упознати возећи се трамвајем, возом, аутобусом, бициклом, пловећи бродом или летећи балоном, али ћеш Београд ипак најбоље упознати шетајући се његовим улицама. Овај водич сигурно ће ти помоћи у томе. Водич је подељен на Београд за шетаче, за истраживаче, за авантуристе и за сладокусце. 
Kад прича причу прича
Пст, пст… Ти … да … да баш ти који ову књигу држиш у рукама! Погледај, лепа је, зар не? Али … пст … тихо … морамо да ти се пожалимо. У овој књизи дешава се много тога необичног и шашавог. Приче су јој непослушне и немирне, скроз су се истумбале и свашта погубиле. Ми смо све покушали да их доведемо у ред, али нас оне једноставно не слушају. Зато те молимо, драги читаоче, ако си вешт трагач за изгубљеним словима, умеш да смишљаш забавне крајеве, дајеш добре савете и знаш како да распетљаш запетљане реченице – завири унутра. Можда ова књига чека баш тебе да јој помогнеш. Пристајеш? Јао, баш си љубазан! Мора да си прави мајстор у причању прича. Хвала ти и јави нам да ли си успео да их доведеш у ред. 
Неко те посматра
Живот петнаестогодишњег Дениса врло је предвидљив: непрестано игра игрице, у школи редовно доживљава непријатности, другови му се подсмевају, код куће се стално расправља с мајком, а уз то је и заљубљен у Лару. Kад преко ноћи нестане дечак из суседног солитера, почиње Денисова авантура која му потпуно мења свакодневицу. 
Слатка мала чедовишта
Читајући ову књигу, вероватно прву и једину о "изгубљеним родитељским правима", смејаћете се до суза питајући се како је ауторка успела да тако верно прикаже догодовштине у којима ћете се, без сумње, препознати на много места ако сте и сами родитељ. Ако још нисте, онда немојте ову књигу схватати превише озбиљно. Родитељи се, ипак, својих права најчешће одричу добровољно, из љубави. 
Ала је леп овај свет
Збирка песама Јована Јовановића Змаја "Ала је леп овај свет" намењена је најмлађој читалачкој публици, али и свима онима који ће уз најмлађе уживати у стиховима које су и сами волели као деца. Преко сто најпознатијих песама представљено је у виду четири тематске целине, кроз годишња доба. Изванредне илустрације групе аутора, посебна пажња посвећена избору ћириличких фонтова, као и савремен приступ графичком обликовању текста, дали су познатим стиховима сасвим ново рухо. Као посебан поклон на крају збирке очекује вас и познати Змајев драмски текст за луткарску представу "Несрећна Кафина". Предлошци за ове лутке налазе се на посебном додатку на крају књиге и уз мало вештине и добре воље добићете сопствено мало луткарско позориште. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 13 је твој срећан број
МАРТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ФЕБРУАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за љубитеље животиња

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express