Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

У вртићу
Ова серија сликовница намењена је најмлађим читаоцима. Стране које се преклапају и цртежи иза њих претварају сликовницу у интересантну играчку. Листајући сликовницу, дете учи о важним правилима понашања. 
Моја предшколска торбица
Шездесет креативних, подстицајних и забавних активности за децу предшколског узраста које им кроз игру приближавају појмове предвиђене програмом за предшколце. Теме које се обрађују су: Бројеви и слова, Облици и боје и Простор и време. Двадесет страна с простором за цртање који деца могу користити самостално. Пет страна са 120 налепница које се користе у задатим активностима. Перница са три бојице на поклон. 
Велика вежбанка за предшколце
Радна свеска садржи 260 различитих задатака, игара и активности кроз које деца предшколског узраста на забаван начин увежбавају цртање које је у основи писања првих слова и речи, откривају гласове, препознају написана слова и читају једноставне речи, упознају се с бројевима и елементарним рачунањем и откривају свет који их окружује. Кроз игровне активности деца овладавају свим појмовима с којима се иначе срећу у предшколској установи. На овом занимљивом путовању пратиоци су им чланови необичне чаробњачке породице Трућковић и њихови пријатељи. Ову радну свеску препоручујемо родитељима који желе да код своје деце побуде и даље развијају интересовања за свет слова, бројева и појава које их окружују, као и васпитачима за рад с различитим узрасним групама у предшколским установама.  
Деца могу све што хоће
Ово је трећа књига у серији читанки за старије предшколце и млађе основце. Ради се о својеврсној антологији најлепших прича и песама за децу у којој су заступљени најпознатији домаћи и страни писци за децу. Kњигу је приредио Симеон Маринковић, оснивач, главни уредник и аутор многих књига Kреативног центра, а раскошним илустрацијама додатно ју је обогатила Сузана Kубинец. 
Kругови пријатељства
Активности за децу од три до осам година. Приручник за родитеље, васпитаче и наставнике. Kњига је подељена на дванаест тематских целина и пружа читаву ризницу активности и идеја за заједнички рад родитеља и деце, за њихово дружење, за квалитетнију сарадњу породице и вртића, породице и школе. У оквиру одломка можете да прочитате и рецензију професора др Ивана Ивића. 
Мала радионица – Активности за децу предшколског узраста
На готово 80 страна с разноврсним задацима и материјалима описане су занимљиве и корисне креативне игре које ће допринети развоју деце у области ликовног стваралаштва, као и у другим областима (графомоторичкој, сазнајној и социјално-емоционалној). Богатство идеја и активности пружа могућност праћења развоја одређених вештина и способности сваког детета.  
Енглески за предшколце
За децу која желе да уче енглески. Ваше дете иде у вртић. Оно је у узрасту у којем је нарочито пријемчиво за звуке и језичке игре. Нови програми у образовању предлажу рани контакт са страним језиком, који се уводи већ у припремним предшколским групама. Ова књига намењена је родитељима који желе да усмере своје дете ка учењу енглеског језика, али се питају како да то постигну... Циљ оваквог начина учења језика – активног и забавног – јесте да се дете упозна са звуковима новог језика, да научи прве речи на енглеском и да се код њега развију радозналост и умеће слушања. Упознавање са енглеским језиком почиње илустрованом причом (инспирисаном Златокосом), активним приступом и разним играма, које прате песме на компакт диску. 
Моја велика вежбанка (3-4 године). Сова.
Ова вежбанка, намењена деци млађег и средњег предшколског узраста (3–4 године), садржи разноврсне и забавне активности предвиђене за свакодневни рад код куће: графомоторичке вежбе (вежбе из области почетног писања), математичке задатке, вежбе логичког размишљања, бојење, вежбе фине моторике (исецање, лепљење и прављење разних облика…). 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express