Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Мој град
Ово је диван пакет који садржи много тога занимљивог за малишане. Најпре, ту је сликовница са сценама из живота у граду (школа, посластичарница, парк итд.) и са задацима које треба решити уз помоћ велике мапе града. Уз мапу града, која се расклапа, добићете и шест картонских фигурица с којима дете може да се игра. Читајте сликовницу, пронађите задате појмове и играјте се картонским фигурицама! 
Мачак бескућник и још једна прича
Постоји изрека: Мрзе се као пас и мачка. У овој књизи то не важи. Пас и мачка могу бити и пријатељи, зар не? Може ли се из овога нешто научити, откриће вам две узбудљиве приче. 
Фризуре за девојчице
Заборави на досадне фризуре и научи да мењаш изглед своје косе на једноставан и забаван начин. Ова књига пружа двадесет четири предлога за оригиналне фризуре које можеш носити у различитим приликама – од фризура с плетеницама и репићима до оних са скупљеном косом. Набројан је и сав неопходан прибор, а ту су и савети и трикови за савршен изглед. Направи себи и својим другарицама маштовите фризуре попут великог стилисте! 
50 експеримената из живог света
Учење је одлична забава! Са распеваном наставницом која свуда види природу, крени у истраживање живог света. Сазнај какве су сличности и разлике између живих бића и који научници су их проучавали. Изведи експерименте и упознај се са животним процесима који се догађају у свим организмима. 
Мој дневник прочитаних књига
Ова бележница направљена је као средство за мотивацију младих читалаца. Она им пружа могућност да запишу и сачувају важне делове, лепе мисли и значајне реченице из прочитаних књига, па и своја размишљања. Наравно, ова бележница не мора бити нужно намењена само младим, већ може бити корисна и искуснијим читаоцима. 
Путовање за почетнике
Ова је књига позив на путовање. Написана је како би те мотивисала да кренеш на пут и помогла ти да у њему уживаш. У књизи ћеш наћи савете о ономе што ти је потребно за сваку фазу путовања – почевши од припреме за пут и организације, преко самог пута, па до повратка кући. Сазнај: како убедити родитеље да те пусте, како путовати, где и кад путовати, с ким путовати, како испланирати путовање, које су (могуће) опасности на путу, зашто је важно путовати. 
Београд за децу
Београд није ни највећи, ни најстарији, ни најлепши град на свету, али неки кажу да је један од највеселијих. Има бар милион оних који ће се похвалити тиме да су Београђани – било да су у њему рођени, било да у њему бораве дуже или краће време. Оно по чему се Београд разликује од других градова и по чему је посебан открићеш тек када га упознаш. Можеш га упознати возећи се трамвајем, возом, аутобусом, бициклом, пловећи бродом или летећи балоном, али ћеш Београд ипак најбоље упознати шетајући се његовим улицама. Овај водич сигурно ће ти помоћи у томе. Водич је подељен на Београд за шетаче, за истраживаче, за авантуристе и за сладокусце. 
Да пукнеш од смеха 4
Четврта у серији изванредно илустрованих збирки вицева који су својевремено били предмет истраживања др Вере Смиљанић, спроведеног у сарадњи са Институтом за психологију Филозофског факултета у Београду. Благотворност смеха у животу, како најмлађих, тако и оних старијих, потврђује се изнова овом књигом. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
МАЈ: 13 je твој срећан број!
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close