Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Шта прво радиш?
У овој картонској сликовници једноставан текст и топле илустрације уводе мале читаоце у занимљиву игру, а прозорчићи који се отварају претварају сликовнице у интересантне играчке. У низу разнобојних страница најмлађи уче редослед обављања одређених радњи као што су прослава рођендана, прављење сладоледа, слање разгледнице... 
Моја торбица за вртић
Шездесет креативних, подстицајних и забавних активности за децу предшколског узраста које им кроз игру приближавају појмове предвиђене програмом за предшколце. Теме које се обрађују су: Бројеви и слова, Облици и боје и Простор и време. Двадесет страна с простором за цртање који деца могу користити самостално. Пет страна са 80 налепница које се користе у задатим активностима. Перница са три бојице на поклон. 
Храбри мали кројач
Kако је храбри кројач савладао моћног џина? Позната бајка на српском и енглеском језику. Препричана једноставним језиком, ова бајка може да послужи као помоћ читачима почетницима који уче енглески језик или као прича за лаку ноћ у којој родитељи могу да уживају с најмлађим члановима породице. 
Аутомобил - изум који је убрзао свет
Аутомобил је направа за чији су настанак и постојање заслужна многа важна открића, почев од ватре и точка, па све до савремених микропроцесора. Његова масовна производња на покретној траци довела је до технолошке револуције, подстакла изградњу саобраћајница, допринела еманципацији жена, настанку неких спортова и формирању новог односа према средини у којој живимо. Ова књига прати развој аутомобила и аутомобилске културе у свету и у Србији од пионирских покушаја до данас. Љубитељима аутомобила она открива мноштво занимљивих детаља о том упечатљивом симболу двадесетог века. 
Психологија
Сазнај: шта је психички свет, како се мери интелигенција, шта је темперамент, шта су механизми одбране, шта је то фотографско памћење. Пробај: да препознаш нечија осећања, да пронађеш мотив за неко понашање, да упознаш различите црте личности, да научиш правила за добро учење, да откријеш како настаје први утисак о некоме... 
Ја као ти
Неколико младих силеџија сматра да се вечерњи провод узбудљиво завршава тек ако нађу неког човека који спава у парку, полију га бензином и запале. Таквом догађају присуствовао је младић Лука, који није припадао њиховој банди, али се није усудио да се умеша. Осећање кривице после тога није му давало мира. Да ли такав догађај може да се заборави? Колико је храбрости потребно да се грешка коју направиш исправи? Да ли је након свега могуће да постанеш бољи? 
Школски анатомски атлас
Пред вама је исцрпан и научно заснован преглед људског тела са свим његовим деловима, органима и функцијама, праћен богатим и детаљним илустрацијама. Kњига представља изванредну допуну уџбеницима из биологије за основну и средњу школу. Из садржаја: Ћелија, Људско тело, Скелетни систем, Органи за варење, Органи за дисање, Kрвоток, Kрв, Лимфа, Нервни систем, Чула, Органи за излучивање, Органи за размножавање, Ендокрини систем, Имунски систем. 
Љуби ме много!
Књига "Љуби ме много!" необичан је приручник о родитељству. Написана је у одбрану деце, али исто тако и у одбрану родитеља, оних родитеља који желе да васпитавају децу природно, реагујући спонтано на њихове потребе, грлећи их и мазећи, полазећи од сопствених осећања, а не од правила. Аутор позива родитеље да се у одгајању и васпитавању деце ослоне пре свега на љубав и сопствене инстинкте. Овом књигом он показује да васпитавање засновано на спонтаности не мора бити погрешан избор, као што то сматрају заговорници васпитања заснованог на строгим правилима. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 13 је твој срећан број
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА
ЈУЛ: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 авантуристичких романа

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close