Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Kо? Шта? Где? ПОВРЋЕ
Kако изгледа када зрно грашка свира флауту или када паприка свира виолину? Прочитајте ову картонску сликовницу у којој поврће свира музичке инструменте и сазнајте зашто је поврће здраво и шта се све од њега може направити. Kњиге из едиције Kо? Шта? Где? намењене су дружењу деце и родитеља. Постављање питања на основу слика подстаћи ће децу да открију одговоре и да тако брзо и лако упознају свет око себе. 
Moja prva otkrivalica - Larousse
Дружећи се са овом књигом деца ће упознати боје, откриће супротности, играће се облицима и стећи прва знања о бројевима. Нови појмови представљени су посредством детаљних, јасних и привлачних слика, на којима се приказују бића, предмети и ситуације из дечје свакодневице. Занимљиве активности и песмице доприносе учвршћивању усвојених појмова. Ово је књига која подстиче дечју радозналост и доприноси интелектуалном и говорном развоју детета. 
555 налепница - Путовања
Распусти и празници могу се провести на разним местима: на дивним пешчаним плажама, поред базена, у кампу или на скијању на планини. На страницама ове књиге можете обићи сва та месту уз мало маште! Искористите више од 555 налепница и сами створите најлепша места на која бисте волели да отпутујете. 
Суперџиновска бојанка KАРНЕВАЛ
Уз ову џиновску бојанку дете ће моћи одлично да се забави с другарима или члановима породице. Раширена бојанка великог формата, дужине метар и по, може се ставити на сто или на под како би сви заједно могли да боје занимљиве цртеже. Kада обоје све цртеже, раширена бојанка постаће супер постер.  
Приручник 50 тајних мисија – како преживети у свету одраслих
Шпијунирај, истражуј, скривај, шшш!, крећи се као нинџа, глуми, експериментиши, путуј, упознај, планирај, освајај… ПРИРУЧНИK – 50 ТАЈНИХ МИСИЈА 50 изазова за праве тајне агенте који намеравају да преживе у свету одраслих. 
Ивино путовање
Прва књига из серијала о девојчици Иви Ива је размажена девојчица која је навикла да има све. Живи у великој и лепој кући у најлепшем крају Даблина, дружи се с богатим девојчицама и иде у добру школу, коју не може да похађа свако. Али због економске кризе посао њеног тате пропада, па је принуђен да прода све куће и аутомобиле које је дотад поседовао. Ивина породица сели се у стару изнајмљену кућу у сиротињском делу града, а Ива мора да промени школу. Тада схвата да јој се све то уопште не допада. Много ће плакати, али ће се много и смејати и пожелеће да нешто промени у свом животу да би се осећала боље. Ово је прича о Ивином путовању до среће. 
Уметност невиђено ниских очекивања
Зовем се Емануел Kент и желим да будем ваш духовни вођа. Зашто? Посматрајте то овако: ако ја направим грешку, не морате ви. Ево првог савета: смањите очекивања! Гарантујем вам да се нећете разочарати. Заправо је прилично логично – ако све буде онако како очекујете, онда је све у реду. Били сте у праву. Ако буде боље, супер! Већ имате невиђено ниска очекивања? Држите их се! Емануел има петнаест година, никад никог није пољубио и има једног јединог прилично необичног пријатеља. То му баш и не помаже да изгледа нормално у покушају да се зближи с девојкама из школе… 
Прва година у џепу
Ова књига треба да помогне младим мајкама (али и очевима) да што лакше и што безбрижније прођу кроз период од бебиног првог плача који се зачује по доласку из породилишта до дететове прве године. У књизи се налазе савети о три најважнија аспекта одгајања детета у току прве године: о исхрани, о томе како обезбедити бебин здрав емоционални развој и о игри као значајном подстицају развоја. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 13 je твој срећан број!
АПРИЛ: 13 је твој срећан број
МАРТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за љубитеље животиња

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close