Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

VEEEEELIKA VIKEND AKCIJA! - одабери од 1 до 8

Означите поља испред књига које желите

Kо где живи?
У овој картонској сликовници једноставан текст и топле илустрације уводе мале читаоце у занимљиву игру, а прозорчићи који се отварају претварају сликовнице у интересантне играчке. Дете кроз игру стиче прва сазнања о томе која животиња где живи. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 659 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 330 ДИНАРА! 
Послушно јаје и други огледи за децу
Од јуче се око нас све бар мало променило. У природи је дрво мало порасло, цветић се расцветао, пчела је направила нов мед, облак је нестао, птица је запевала… Мења се и оно што не видимо. Крени у авантуру са Ларом и Тијаном и сазнај шта се догађа са шећером у води, како да запаљена свећа не изгори, како да сакријемо новчић у сланој води, на који начин може да се укроти јаје, као и одговоре на многа друга питања. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 604 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 302 ДИНАРА! 
Шумска бајка
Шта све може да се догоди када у шуми изненада падне јака киша, због које се испод једне печурке скупи необична дружина – мрав, свитац, скакавац, гундељ и пуж? И шта се збива кад весело дружење изненада прекине стари жабац? Након „Зунзарине палате“, „Приче о ваљушку“ и „Врло ретке приповетке“, најмлађе читаоце обрадоваће још једна узбудљива прича великог писца Бране Цветковића. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 790 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 395 ДИНАРА! 
Шта све можеш с пластелином
Овај забавни приручник садржи бројна упутства за прављење необичних ликова од пластелина. Маштовите идеје подстичу креативност код деце и уједно развијају мануелну спретност, стрпљење и концентрацију. Приручник пружа родитељима и васпитачима могућност да с децом организују квалитетну забаву. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 740 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 370 ДИНАРА! 
Мој дека је бештија
„Децо, бојим се да долази ваш дека!“ Тако је Мартин тата најавио долазак правог правцатог торнада – деке морнара и светског путника, кога унуци никад нису упознали. А да ли је он заиста тако страшан? Па … једно је сигурно – од тренутка када се дека Констант појавио на кућном прагу ништа више није било као раније! Припремите се за забавну авантуру, за разне незгоде и драматичне преокрете! АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 576 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 288 ДИНАРА! 
Kланови, лажњаци и остали безвезњаци
Од силних кланова може да ти позли! Ако ниси њихов, према теби су ужасни. А ако си уз њих, мораш да поштујеш правила. Kо још чезне за правилима? Тревор Ромен зна све о клановима и зна због чега они постоје: због тога што свако жели да има другове. Сазнаћеш: како да препознаш клан, како да видиш ко је фолирант, 10 најбољих начина за "одржавање" другарства, као и које ће ти цаке помоћи да изађеш на крај с клановима. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 581 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 291 ДИНАРА! 
Ребекина правила
Зовем се Ребека Раферти и много је тога лошег у мом животу. Мој се дечко одселио у Канаду. Стално малтретирам Алис и Кас причама о њему. Одлучила сам да одем на Моју велику рођенданску журку, а ни сама појма немам зашто. Зато мислим да се све мора променити из корена. Сместа треба да смислим нека нова правила! Нема више завитлавања. Морам престати са игнорисањем туђих проблема. Треба да пронађем нешто узбудљиво што ће учврстити пријатељство између мене, Алис и Кас и вратити га у нормалу… А то може бити само учествовање у нечем занимљивом и дивном … нечем попут – школског мјузикла! АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 850 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 425 ДИНАРА! 
Мама и тата полазе у школу
Полазак детета у први разред представља важан догађај у животу читаве породице. Нажалост, често је праћен страховима и недоумицама и детета и родитеља. Ова књига Мирјане Митровић, искусног школског психолога, помоћи ће родитељима да на прави начин припреме своје дете, али и себе, за тај важан тренутак у животу сваког малишана. АKО НАРУЧИТЕ ОВУ KЊИГУ ПРЕKО БАНЕРА ВИКЕНД АKЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 637 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 319 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУН: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 радних свезака за предшколце
 за забаву у хладу

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express