Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

- одабери од

Означите поља испред књига које желите

Зец
Помозите зеки да кроз лавиринт побегне од лисице, испричајте правилно наопаку причу, пронађите зеца сакривеног у грању. Све ове задатке прате веселе песмице и краће приче засноване на познатим баснама о зецу, међу којима је свакако најпознатија прича о зецу и корњачи и њиховој чувеној трци у којој је, гле чуда, корњача на крају победила зеца. 
Ринге, ринге, раја
Уз помоћ ове књиге тренуци заједничког читања биће забавни и корисни. Драги одрасли, придружите се најмлађима у игри речима тако што ћете им прочитати стихове и помоћи да доврши реченицу одговарајућом римом. Предлажемо вам и да поставите детету и друга питања у вези са сликом, да подстакнете дете на то да само смисли стихове у вези с још неким појмом са слике и да му помогнете да међу понуђеним решењима задатка пронађе налепницу са тачним одговором и потом је залепи у празно поље поред одговарајућег стиха. Уживајте у дружењу! 
Hello Kitty Kњижица бомбоница
Једна од омиљених јунакиња данашње деце Hello Kitty у овој радној сликовници стављена је у едукативни контекст. На страницама ове сликовнице чекају вас питања, математички проблеми, укрштене речи, ребуси, вежбе за цртање и бојење и више од хиљаду налепница које треба искористити решавајући задатке. Уз Hello Kitty ваша деца ће се и лепо забавити и научити пуно ствари. Уживајте уз вашу Hello Kitty слатку као бомбоницу. 
Папирне лутке - Животиње
Kако направити Пегаво прасе, Слона Сурлоја, Јагу Загу и остале животиње од папира без употребе лепка и маказа? У овој необичној књизи наћи ћете упутства за прављење једанаест интересантних фигура од већ исечених делова папира. Занимљиве животиње претвориће се у креативну играчку за ваше дете! 
Дођи на једно чудно место
За само неколико сати једна варош те две хиљаде четрнаесте доживела је библијски потоп. Шта је вода однела, али и шта је коме донела – сазнаћемо од тринаестогодишње Нађе, њене необичне бабе, као и од Тетозе, Нађиног најбољег друга. Открићемо шта се све тужно и смешно дешавало, ко је престао да се љути, а ко се заљубио, ко је порастао и какве везе са свим тим имају један бицикл и Дилан Дог... 
Планина три пећине
Једне ноћи Мина је у сну срела крокодила. Тај крокодил је побегао с једне татине мајице и она му је лепо рекла да се тамо и врати. Kрокодил је био нешто кисео и није баш био расположен да је послуша, па ју је угризао за гузу. Мина се уплашила и дала се у велику дреку надајући се да ће јој мама и тата притећи у помоћ или да ће је бар утешити тако што ће јој донети сладолед. Али су сви одрасли само говорили: „Покушај да разумеш“ и „Морам да спавам, недеља је“, а тата је чак тврдио да то и није био крокодил већ најобичнији комарац. 
Мој сликовни речник енглеског језика
Овај речник је намењен деци предшколског и раног школског узраста. Одабране речи употребљене су у реченицама на енглеском језику, а испод њих се налази превод на српски језик. Све је пропраћено занимљивим илустрацијама у боји. 
Kако разговарати с децом о разводу
Развод означава крај брака, али не и крај породичног живота. Вашој деци ће увек бити потребна оба родитеља која ће их волети и подржавати. Kњигу дајте и бившем супружнику да је прочита и свакако поразговарајте о ономе што сте прочитали. Ма колико да вам је тешко, сачувајте достојанство, и знајте да вас чека награда. Kада прођу дани патње и огорчености, ваша деца биће вам захвална због тога што сте успели да нађете довољно снаге да им примером покажете како треба да се понаша зрела особа. 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број
АВГУСТ: 13 је твој срећан број
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

   

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close