Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Играње
Срећко или Kипер, како га зову у Великој Британији, спада у ред омиљених ликова из света дечјих књига. Његов творац је познати британски илустратор Мик Инкпен. Едиција "Срећкове приче" доноси забавне али и поучне приче о псу Срећку и његовим другарима − прасету Гигију, прасенцету Аци и псу Тики. Ова дружина никада не седи скрштених руку и ногу; кад год су пред неким проблемом, они га успешно решавају јер су довитљиви и спремни да једни другима помогну. Они су најбољи другови. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 499 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 250 ДИНАРА! 
Просвећени вук
"Просвећени вук" је необична прича о вуку који се игром случаја заинтересује за просвећене животиње – Kраву, Патка и Прасе - са једне фарме и одлучује да им се придружи. Пошто не успева да остави утисак на њих сричући прве реченице, одлази у библиотеку, а потом и књижару, где купује Прву Само Своју Kњигу коју чита дању и ноћу. И, најзад, успева да задиви своје учене познанике вештином читања. Kњига је илустрована црно-белим и колор илустрацијама које прате ову духовиту причу о ужицима читања и приповедања. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 381 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 191 ДИНАР! 
За све су криве плаве малине
Дуле се прејео сладоледа. Уф, како га само боли стомак! Зато Луле долеће да га забави. У новој авантури наилазе на кућицу сличну оној из бајке о Ивици и Марици, само што је ова прекривена плавим малинама. Луле напросто обожава да једе малине и то ће га увалити у велику невољу. Једино Дуле може да га спасе из руку опаке вештице. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 524 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 262 ДИНАРА! 
На врхове прстију!
Мадам Оленска саопштава свима у Зојиној класи да могу да почну да играју на врховима прстију пре него што је програмом предвиђено. То је као пребрз раст: истовремено изазива вртоглавицу и плаши. Док Џонатан смишља своју прву кореографију и први пут у животу се среће са љубомором, Зоја се суочава са многим значајним сумњама: да ли је је заиста талентована за балет? Ако није, шта да ради у животу? Академија је балетска школа из романа, с правилима као из романа, у којој се све одвија ка у роману. Личи на многе праве балетске школе, али није ниједна од њих. Истинит је међутим, труд који сваки од главних јунака улаже да би остварио свој сан. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 466 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 233 ДИНАРА! 
Приче о љубави
Чудесни певач Орфеј успева да изведе из подземног света вољену Еуридику, али је због окрутне игре богова заувек губи. Животи Марије и Пјера Kирија преплићу се у научном истраживању, а њихова љубавна прича украшена је и Нобеловим наградама за физику и хемију. Љубав између Тристаоа и Изабеле рађа се у данашњем Бразилу, окружена бедом, предрасудама и насиљем... Ове и многе друге дивне приче о љубави Роберто Пјумини дочарава снагом речи и дубоком осећајношћу која чини да се за књигу вежу и велики и мали читаоци. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 460 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 230 ДИНАРА! 
Обука родитеља: илустровани водич
Едиција смешно-озбиљних илустрованих приручника под називом ТРЕБА - НЕ ТРЕБА намењена је тинејџерима који покушавају да се снађу у односима са родитељима и мноштву породичних правила, али и у непредвидивом и понекад суровом свету вршњака. Драги тинејџери, из приручника "Обука родитеља" сазнаћете шта ТРЕБА, а шта НЕ ТРЕБА да радите ако желите да вас родитељи пусте на рок концерт, да офарбате косу, ако желите да избегнете кућне обавезе или породичне прославе, ако не желите да вас ословљавају надимцима или да друштву препричавају догађаје из вашег детињства . Другим речима, шта треба а шта на треба да радите да бисте коначно научили родитеље да се понашају на прихватљив начин. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 559 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 280 ДИНАРА! 
Загонетке 1 - Црно мече...
Прва сликовница-преклапалица из серије сликовница које су сачињене од наших најпознатијих народних загонетки. Систем неједнаких страница младом читаоцу најпре само сугерише решење, а затим га и потпуно открива. Тиме сликовница престаје да буде само књига, већ постаје и јединствена енигматска играчка. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 337 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 169 ДИНАРА! 
Kреирај нов модни стил
Научи да креираш модерну одећу као права модна креаторка. Торбица садржи 142 самолепљива детаља, 15 материјала с различитим дезенима, 12 мустри за кројење, 40 страна са скицама. Креирај модерну одећу и користи савете за креирање! АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1146 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 573 ДИНАРА! 
Спасавање Франческе
Франческа је кренула у "Сан Себастијан", мушку гимназију у коју су се први пут уписале девојке. Сви се заправо само фолирају да је то мешовита школа – једино што је женско у њој јесте женски ве-це. Све остало припада момцима, а њих је седамсто педесет! Знам шта мислиш ако си девојка. Живот из снова, зар не? Али у стварности то је као да живиш у акваријуму и Франчески недостају старе пријатељице. Што је још горе, код куће је тотални распад, и то баш сада кад се заљубила и кад јој је подршка најпотребнија. Мајка се разболела, отац се не сналази у новој улози, а млађи брат Лука страшно пати. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 631 ДИНАР, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 316 ДИНАРА! 
У природи - Моја прва слагалица
Најбоље се учи кроз игру. Играјући се слагалицама из ове књиге, ваше дете ће спонтано научити да препознаје предмете и бића из околине и да их правилно именује. Играјте се што више са својом децом. Шест слагалица за децу до шест година. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 927 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 464 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
13 је твој срећан број - годишње извлачење
ДЕЦЕМБАР: 13 је твој срећан број
НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 поклона за празнике

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close