Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Ух, ал` ми се спава!
Потреба за игром, као и потреба за сном, спада у најзначајније чиниоце развоја сваког детета. У задовољавању потребе за игром деца често иду до крајњих граница, па није реткост видети дете које је заспало од исцрпљености усред игре. У овој сликовници те две потребе хармонично се спајају на духовит начин. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 471 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 236 ДИНАРА! 
Зека
Радна сликовница "Зека" намењена је деци предшколског узраста. Kроз бројне задатке и игре деца се упознају са овом занимљивом животињом. Прављење зеке од папира и салвете, слагање слика од делова, бојење скривене слике, доцртавање, запажање детаља на слици, игра меморије, рецепти из Зекине кухиње, неке су од активности које нуди ова забавна књига. Уз књигу се као додатак налазе налепнице и друштвена игра "Kо је бржи?". АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 750 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 375 ДИНАРА! 
Снежана
"Снежана" се налази пред вама у сасвим новом и, верујемо, занимљивијем и креативнијем издању. Пре свега, ове књига више није само за читање и слушање. Ликови из ње сада могу оживети на тродимензионалној позорници коју деца сама праве од делова књиге. Осим тога, у књизи ћете наћи маске, лутке, налепнице, а ту су и и забавне друштвене игре с ликовима из бајке. Kњиге из едиције "Бајке за играње" на убедљив начин потврђују старо правило да се најбоље учи кроз игру. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 888 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 444 ДИНАРА! 
Папирне лутке - Роботи
Ова забавна књига, намењена предшколцима, садржи упутства за прављење дванаест робота од папира. Спојте већ исечене делове папира и потом саставите фигуре Шпицка, Зомбивоја, Минифона, Брзошрафа и осталих робота шаљивих имена. Занимљиве активности пружиће деци прилику да изразе креативност и да вежбају моторичке способности. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 800 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 400 ДИНАРА! 
Ујка или о васпитању
Роман "Ујка или о васпитању", објављен из заоставштине Миодрага Ђурђевића, говори о одрастању једног дечака крајем шездесетих година у Београду, али и о (сентименталном, аласком и другом) (пре)васпитавању неколико одраслих особа које га окружују. Смештена у време када на Ади још није било језера већ само правих адаџија и када се још увек веровало у "предратне вредности", ова прича осваја топлином и хумором, али и приповедним умећем, пре свега избрушеним реченицама и сјајним дијалозима. Kњига коју ће волети млади читаоци, али и они који се с носталгијом присећају тога "како некад беше". АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 377 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 189 ДИНАРА! 
Ранг-листа среће
У Миртином животу увек постоји нека ранг-листа. На врху најважније ранг-листе налази се бака Ђема. Затим мачак Дијего. Онда дође Аличе, скоро пријатељица, па супердругарица Клео. Соња и Лучо, или мама и тата, пали су на последња места откако су разведени… Мама добија посао на замени у некој школи изгубљеној у планинама. Нове профе, нови другари. Какви ли ће бити? Строжи? Симпатичнији? И хоће ли Мирта коначно успети да заузме боље место на ранг-листи среће? АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 549 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 275 ДИНАРА! 
Шта да радиш кад си уплашен и забринут
Сваког понекад муче неке бриге и страхови. Али не мораш стално да будеш уплашен и забринут. Ова књига може ти у томе помоћи. Из ње ћеш сазнати: чега се плаше и о чему брину друга деца - не дешава се то само теби; како настају бриге и страхови; како твоје тело и ум заједнички утичу на то да се страхови појачају или смање; шта су то истеривачи страхова и брисачи брига - 10 начина да се осетиш сигурније, снажније и мирније; када и како треба потражити помоћ стручњака; шта треба да раде твоји родитељи и други одрасли - њима је намењен одељак "Порука одраслима". АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 604 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 302 ДИНАРА! 
Kако написати причу
Приручник "Kако написати причу" помоћи ће вашим ученицима да постану самопоуздани и способни писци. Приручник обухвата: лекције и стране за вежбање које се могу умножавати, а које ће помоћи ученицима да савладају процес писања приче; обрасце за писање који олакшавају ученицима да организују своје идеје и напишу концепт приче; водиче за писање различитих врста прича - реалистичке, историјске, детективске, авантуристичке, фантастичне и научнофантастичне приче; напомене о томе како да организујете књижевни и издавачки центар помоћу занимљивих помоћних материјала за писање различитих врста прича. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 570 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 285 ДИНАРА! 
Kреирај костиме за играчице света
Научи да креираш одећу за најлепше играчице света и откриј културу њихових земаља. Торбица садржи 13 мустри за кројење, 40 страна са скицама, 108 самолепљивих детаља и 15 материјала за улепшавање креација. Откриј приче о најлепшим играчицама и користи савете за креирање. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1146 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 573 ДИНАРА! 
Мохито
Ово је већ шеснаеста година како родитељи смарају Мохита тим заједничким одласком на море и то је стварно постало неподношљиво. Исте фаце, седење на плажи међу маторцима, несносна млађа сестра, сладолед и рибљи специјалитети јесу сав провод који се нуди. Зато Мохито једва чека да напуни осамнаест и крене с ранцем на леђима на пут по Европи и што даље од својих родитеља. Ипак, то летовање биће другачије од свих претходних. На тој досадној плажи упознаће Маргариту, још једну изгубљену душу. Њих двоје прекршиће многа правила у потрази за добрим проводом… АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 583 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 292 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
АВГУСТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ЈУЛ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за бољи живот у школи

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express