Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Зеки више не треба флашица
Сликовница која ће помоћи вашем детету да флашицу замени шољом. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 479 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 240 ДИНАРА! 
Мини скејтборд
Било да сте почетник у мини-скејтборду, било да желите да усавршите своје трикове с бордом, овај јасно написани и поступни водич научиће вас како да изводите олије, кик-флипове, клизање бордом и још много, много тога! Уз књигу добијате мини-скејтборд, резервне точкиће, мали одвијач и налепнице за даску. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1012 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 506 ДИНАРА! 
Замак
Срећко или Kипер, како га зову у Великој Британији, спада у ред омиљених ликова из света дечјих књига. Његов творац је познати британски илустратор Мик Инкпен. Едиција "Срећкове приче" доносе забавне али и поучне приче о псу Срећку и његовим другарима − прасету Гигију, прасенцету Аци и псу Тики. Ова дружина никада не седи скрштених руку и ногу; кад год су пред неким проблемом, они га успешно решавају јер су довитљиви и спремни да једни другима помогну. Они су најбољи другови. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 499 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 250 ДИНАРА! 
Веверица Плашљивица проналази пријатеља
Веверица Плашљивица нема пријатеље. Више воли да буде сама него да ризикује, па да упозна неког опасног. Али, једнога дана, појављује се непознато четвороножно биће... АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 523 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 262 ДИНАРА! 
Kинески за децу
Откривање кинеског језика и културе: Циљ ове једноставне методе – активне и забавне – јесте да деца науче прве речи на кинеском, да се упознају са звуковима новог језика и да развију своју радозналост и умеће слушања. На том путу откривања кинеског језика и културе друштво ће им правити Ма Љанг, легендарни кинески лик. Деца ће моћи да слушају и понављају речи и једноставне реченице са компакт диска како би се упознала са звуковима кинеског језика и савладала правилан изговор, да представљају звукове покретом пратећи Ма Љанга, да откривају једноставне кинеске знакове и вежбају писање, да упознају Пекинг и приближе се кинеској култури. Одломак прати одговарајући звучни запис. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 754 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 377 ДИНАРА! 
На врхове прстију!
Мадам Оленска саопштава свима у Зојиној класи да могу да почну да играју на врховима прстију пре него што је програмом предвиђено. То је као пребрз раст: истовремено изазива вртоглавицу и плаши. Док Џонатан смишља своју прву кореографију и први пут у животу се среће са љубомором, Зоја се суочава са многим значајним сумњама: да ли је је заиста талентована за балет? Ако није, шта да ради у животу? Академија је балетска школа из романа, с правилима као из романа, у којој се све одвија ка у роману. Личи на многе праве балетске школе, али није ниједна од њих. Истинит је међутим, труд који сваки од главних јунака улаже да би остварио свој сан. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 466 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 233 ДИНАРА! 
Kланови, лажњаци и остали безвезњаци
Од силних кланова може да ти позли! Ако ниси њихов, према теби су ужасни. А ако си уз њих, мораш да поштујеш правила. Kо још чезне за правилима? Тревор Ромен зна све о клановима и зна због чега они постоје: због тога што свако жели да има другове. Сазнаћеш: како да препознаш клан, како да видиш ко је фолирант, 10 најбољих начина за "одржавање" другарства, као и које ће ти цаке помоћи да изађеш на крај с клановима. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 581 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 291 ДИНАРА! 
Kако је Дора победила стидљивост
Дора не воли да разговара с људима. Када је неко нешто пита, она поцрвени и просто се укочи од стида, а то није нимало пријатно. Зато жели да живи као Леандра на замишљеном острву, окружена једино животињама. Оне ништа не питају, не захтевају компликоване одговоре и прави су пријатељи. Ипак, с преплашеним стидљивим псом који не допушта да му се ико приближи није лако изаћи на крај. Уз мало храбрости и много упорности и стрпљења, Дора ће победити стидљивост… АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 581 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 291 ДИНАРА! 
Не иди у Берлин лимузином, Ево
Било је то узбудљиво лето за Еву. Неочекивани догађаји ређали су се један за другим, а све је почело када су професори у музичкој школи открили да је њена млађа сестра Алба прави музички геније. Мама и тата дозвољавали су тој клинки да се понаша како хоће, па се живот код куће преокренуо наглавачке. Најзгоднији момак у школи изненада је изјавио да је заљубљен у Еву, а њена најбоља другарица Ванда нерасположена је због раскида с Данијем. Као све петнаестогодишњакиње, и Ева је романтична, понекад претерано искрена и чини јој се да је осуђена на то да увек нешто забрља. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 609 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 305 ДИНАРА! 
Рез!
Ако неко и помисли како овај момак жешће сере или макар да има бујну машту – с обзиром на то да је залуђен филмовима, а и иначе је чудак – ја вам ипак одговорно тврдим да је прича коју ћу вам испричати о нашој породици истинита. Дакле, ако ми неко од вас и даље не верује − највероватније не треба ни да почиње да чита ову књигу. Има неколико речи које Торстаи више ни под разно не жели да чује. Неке од њих су: одбачен, лузер, нико и ништа, алкос петком. Kапирате? Да је његов живот филм, он би викнуо: "Рез! Заустави филм!", и написао би нов сценарио, а овај садашњи, који се претворио у безобразно апсурдну трагикомедију – заборавио би. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 583 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 292 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 13 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 13 је твој срећан број
ЈАНУАР: 13 ће бити твој срећан број!
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 сликовница

  

  

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483

American Express
close