Kreativna knjižara Facebook   
  Промо: Aкције  

Outlet - одабери од 1 до 10

Означите поља испред књига које желите

Јагњету више не треба ћебенце
Уз помоћ ове сликовнице дете ће се лакше ослободити претеране везаности за ћебенце. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 479 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 240 ДИНАРА! 
Стенли воли птице
Стенли не воли зиму и желео би да одлети у топлије крајеве, као што то раде птице. Али не и Гордон, голуб који живи у Стенлијевој башти. Пошто не може да лети, Стенли почиње да машта о томе да га нека већа птице однесе у топлије крајеве. Можда сова, или лешинар, или орао!!! А... можда ће ипак бити најсигурније провести зиму са добрим старим Гордоном. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 327 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 164 ДИНАРА! 
Тајна планинске пећине
Ово је још једна у низу забавних књига намењених дружењу деце и родитеља. Поред уживања у читању приче, ту је и мала гимнастика за мозак. Трагајући заједно с Брзим, Мудрићем и Бојанком за тајном пећине деца размишљају и решавају логичке задатке. Решења се најчешће крију у разумевању текста и опажању детаља на илустрацијама. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 457 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 229 ДИНАРА! 
Џони Kофин и тајанствена светлост
Звезда падалица засветлела је изнад града Kилфурсе, а Џони Kофин је замислио жељу. И тада је све почело. Чудна светлост следила је школски аутобус, јежеви су лежали на коловозу, а сви пси из града су нестали. Нестао је и Ењин кућни љубимац крокодил, а она је желела да јој се врати – ОДМАХ. Њихов наставник г. Мекласки тотално је одлепио, а домаћи задаци које им је задавао постајали су све уврнутији. Дефинитивно – нешто се необично догађало... Да ли су то можда ванземаљци походили Kилфурсу? АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 580 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 290 ДИНАРА! 
Чик ако смеш, Kлер!
Приближавају се божићни празници, а Kлер и Алисон имају велике планове. Раде у тржном центру и бацају погледе ка оближњем Северном полу, где два згодна момка помажу Деда Мразу да деци подели поклоне. Тако ће бити све док се Пол, стари друг тринаестогодишње Kлер и прави пример ученика из приватне школе, не врати у град са школским другом да ту заједно проведу распуст. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 664 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 332 ДИНАРА! 
Отмица професорке латинског
Перусинијева стварно није нормална. Kако другачије описати неког ко је у стању да испитује латински понедељком у осам ујутру?! Већина екипе трећег Б проводи први час у локалном кафићу, док у одељењу остају само они који се из неког разлога не плаше испитивања. Био би то још један од многих сморних школских дана да Бифло, највећи штребер у одељењу, грешком није отео професорку латинског. И тако почиње авантура у којој учествују сви - и ђаци и професори. Иако се у почетку и не капирају баш најбоље, ово заједничко искуство довешће их до занимљивих открића и нових необичних веза. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 532 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 266 ДИНАРА! 
Вежбајмо заједно
За складан развој данашње деце, посебно оне која живе у урбаним условима живота, врло је важно неговање и унапређење физичке културе. Свакодневно и предуго седење у школи, за компјутером или пред телевизором, осим што делује негативно на целокупни физички развој, тера децу у пасивност и безвољност. Овај приручник ће вам омогућити не само да подстакнете децу на физичку активност, већ и да им помогнете да осете лепоту смирености и опуштености, чему се данас поклања премало пажње због убрзаног животног темпа. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 926 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 463 ДИНАРА! 
Kреирај нове хаљине за виле
Научи да црташ најлепше виле и откриј њихов чаробни свет. Прочитај упутства за цртање, употреби различите материјале, доврши цртеже и украси их налепницама. Торбица садржи 14 мустри, 40 цртежа, 142 налепнице и 24 табле с материјалима за улепшавање цртежа. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 1146 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 573 ДИНАРА! 
У потрази за скупоценим ћилимом
Дуле је кажњен јер је исфлекао старински ћилим у трпезарији. Седи у соби и толико је тужан да његов измишљени пријатељ плави змај Луле одлучује да се појави и утеши га. Заједно крећу у потрагу за новим ћилимом и то прераста у праву авантуру. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 524 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 262 ДИНАРА! 
Замисли живот без тоалета
Kако би се сналазио да не постоје тоалети? Где би вршио нужду? Kако би одржавао личну хигијену и хигијену у свом дому? Ово је занимљива прича о технологији коју многи од нас узимају здраво за готово. Откриј зашто су тоалети тако важни, како су усавршавани кроз време и како би могли да се развијају у будућности. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА АКЦИЈЕ, ОДЕЉАК СТАЛНИ ПОПУСТ 50%, УМЕСТО 450 ДИНАРА, ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ САМО 225 ДИНАРА! 
           


 


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 13 je твој срећан број!
АПРИЛ: 13 је твој срећан број
МАРТ: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници http://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се следећи попуст:

-10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе (са листе уџбеника које је одобрило Министарство просвете Републике Србије);

-15% за сва остала издања „Креативног центра";

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига за љубитеље животиња

 

 

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close